top of page
  • Code of Beauty

Roku āda - katra cilvēka veselības spogulis. Kā kopt un rūpēties par ādu uz rokām?

Updated: Sep 15, 2020

Katru dienu mūsu rokas spēj paveikt simtiem dažādu svarīgu darbu mājās un ārpus tām, tāpēc mūsu roku āda ir pelnījusi īpašu uzmanību un rūpes. Iestājoties aukstajam laikam un apkures sezonai, sevišķa uzmanība jāpievērš roku ādas kopšanai, jo siltajās telpās gaiss ir sauss un kaitē mūsu ādai, atņemot tās dabīgo mitrumu un sausinot roku ādu. Savukārt, dodoties ikdienas gaitās ārā, sajūtam pilnīgi pretstatu– aukstu vēju, salu un nokrišņus, kas palēnina asinsriti mūsu ādā un kavē vielmaiņas procesus. Ziemas sezonā baidāmies arī no nevēlamiem vīrusiem un rokas mazgājam biežāk, nomazgājot ādas dabisko aizsargslāni, kā rezultātā mūsu āda zaudē mitrumu, barības vielas, elastību un sāk plaisāt. Mūsu skaistuma ekspertu komanda ir apkopojusi vērtīgus padomus roku ādas kopšanai vēsajā laikā:


1. Nemazgāt rokas pārlieku karstā ūdeni, labāk izvēlēties siltu vai pat remdenu ūdeni roku mazgāšanai, jo karsts ūdens sausina ādu, savukārt auksts veicina ādas lobīšanos.


2. Mazgāt rokas ar ziepēm kuru sastāvā ir mitrinošas sastāvdaļas, kā piemēram dabīgo augu eļļa vai micelārās ziepes, kas pretēji antibakteriālajām un gēlveida ziepēm satur barojošus komponentus un mitrina ādu.

Code of Beauty radītās micelārās roku un ķermeņa ziepes satur izmeklētas sastāvdaļas, kam piemīt spēks un rūpīgs maigums. Vērtīgās minerālvielas un Pro-vitamīns B5 aktivizē apmaiņas procesus ādā, mīkstina un atjauno to.





3. Attīrīt roku ādu, izmantojot skrubi, kas atbrīvos ādu no atmirušajām šūnām. Skrubja lietošana uzlabo asinsriti un veicina labāku roku kopšanas līdzekļu iedarbību.


4. Lietot roku krēmu katru dienu, kā obligātu ieradumu roku ādas kopšanas rituālā.


Mitrinošs vai barojošs roku krēms?

Kad ir zināmi galvenie, pareizas roku ādas kopšanas noslēpumi, svarīgi izvēlēties sev atbilstošu roku krēmu. Roku kopšanas līdzekļus pēc iedarbības iedala mitrinošajos un aizsargājošos. Roku ādu mitrinošie krēmi spēj ātri iesūkties ādā un neatstāt taukainu slāni uz tās. Tos ieteicams lietot dienas laikā, piemēram darbā, pamīšus ikdienas aktivitātēm. Svarīgi atcerēties, ka mitrinošos krēmus nevajadzētu lietot īsi pirms došanās ārā, jo nule uzziestais krēms ārā izgaros un āda kļūs vēl sausāka.

“Code of Beauty” mitrinošais roku krēms, paredzēts ikdienas roku ādas kopšanai, sastāvā

esošais vērtīgais pro – vitamīns B5 stiprina ādas aizsargfunkcijas un veicina ādas šūnu atjaunošanos, nekavējoties piešķirot ādai veselīgu izskatu. Alveja nodrošinās ilgstošu un ādas stāvoklim atbilstošu mitrināšanu, savukārt mandeļu eļļa uzlabo ādas krāsu un liks rokām izskatīties jauneklīgākām.














Aizsargājošie krēmi pēc konsistences ir treknāki un paredzēti sausai vai pat bojātai roku ādai. Aizsargājošos krēmus labāk uzklāt brīžos, kad nav aktīvi jāstrādā ar rokām, lai krēms bagātīgi iesūktos ādā.


Šādam nolūkam noder, “Code of Beauty” vieglās tekstūras aizsargājošais roku krēms īpaši sausai un bojātai roku ādai. Tā sastāvā ir īpaši izmeklētas sastāvdaļas, kas atjauno bojātu un nogurušu roku ādu. Šī sviestā esošie A, E un F vitamīni bagātīgi baro un nomierina ādu. Vērtīgais pro – vitamīns B5 dziedē radušās mikroplaisiņas un mīkstina ādu ap nagiem, aizkavējot ienadžu veidošanos, savukārt alveja nodrošinās ilgstošu mitrināšanu un izveidos aizsargājošu virspusēju ādas barjeru.

Sagaidiet ziemu harmoniski, sniedzot saviem mīļajiem maigu roku pieskārienu ko nodrošina Code of Beauty produkti!

37 views0 comments
bottom of page