top of page
  • Code of Beauty

Kas ir micelārā tehnoloģija?

Updated: Sep 15, 2020

Mūsdienu straujajā un tehnoloģijām bagātajā pasaulē arvien biežāk tiek aktualizēts jautājums par vides piesārņojumu, kas neapšaubāmi liek aizdomāties arī mums. Kā rūpēties par ādu, kādu kosmētiku izvēlēties, lai to saudzētu un tai pat laikā nodrošinātu maksimāli iedarbīgu un efektīvu kopšanu? Skaistumkopšanas nozarē bieži saskaramies ar terminu - micelārā tehnoloģija, kas 21.gadsimtā ir plaši izplatīta kā no ražotāju, tā arī iecienīta no patērētāju puses, jo kosmētika, kas ražota balstoties uz micelāro tehnoloģiju, spēj attīrīt mūsu ādu no uzkrātajiem netīrumiem vieglā un saudzīgā veidā, saglabājot tās dabīgo mitrumu, nesausinot to.




Kāpēc tieši micelārā tehnoloģija?


Micelāro tehnoloģiju unikālu padaru tās sastāvā esošā aktīvā sastāvdaļa micellas. Kas ir micellas? Tās ir mikroskopiski mazas, savstarpēji saistītas molekulas, kas spēj piesaistīt gan ūdeni (hidrofilas), gan taukvielas (lipofilas), tāpēc spēj notīrīt ne tikai ūdenī šķīstošus netīrumus, bet arīdzan, taukvielās šķīstošus netīrumus. Micellas aptver un maigā veidā atbrīvo ādu no netīrumiem, darbojoties gluži kā magnēts, ievelkot mazās netīrumu daļiņas savas struktūras centrā, padarot kosmētikas noņemšanu vieglu un patīkamu - neberzējot un nekairinot ādu. Micelārā tehnoloģija tiek izmantota ne tikai sejas ādas kopšanā, bet tai ir plašs pielietojums arī ķermeņa ādas kopšanā.

Micelārā ķermeņa kosmētika, kuras ražošanā izmantota micelārā tehnoloģija ir ādu saudzējoša un maiga, tāpēc ir piemērota cilvēkiem ar jutīgu ādu vai ar noslieci uz alerģiju.


Micelārās tehnoloģijas ķermeņa kopšanas produkti no Code of Beauty

Latvijas uzņēmums Code of Beauty ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi ķermeņa kosmētikas ražošanu, rūpējoties par sava patērētāja labsajūtu, ir radījis unikālu ķermeņa kopšanas kosmētiku, kuras pamatā ir micelārā tehnoloģija. Produktu līnijā ietilpst:


Micelārās ķermeņa un roku ziepes - pretēji parastajām ziepēm, kas var saturēt sārmus un pēc mazgāšanās radīt savelkošu sajūtu ādai, šīs atbrīvo ādu no netīrumiem saudzīgā un maigā veidā, vienlaicīgi mitrinot to ar dabīgām izejvielām.

Micelārā dušas želeja - Dušas želeja ar micelāro tehnoloģiju ir radīta, lai mazinātu apkārtējās vides ietekmes, piesārņojuma un netīrumu ietekmi uz ādu, kas var bojāt, sausināt un kairināt to. Labākam rezultātam saputo dušas želeju un uzklāj putas uz ādas, noskalo ar siltu ūdeni un izbaudi maigu, tīru ādu.



Micelārais ūdens ir unikāls produkts, kas nu jau atrodams katras mūsdienīgas sievietes skaistumkopšanas arsenālā. Tā galvenais uzdevums ir dziļi attīrīt ādu un tonizēt to.

Kāpēc izvēlēties micelāro ūdeni? Pretēji putojošajiem sejas mazgāšanas līdzekļiem, kuri ir ērti lietojami, tie līdzīgi kā ziepes arī mēdz sausināt ādu, radot nepatīkamas un sausas ādas sajūtu, savukārt micelārā ūdens lietošana sniedz ādai īstu labsajūtu, nebojājot epidermu.

Micelārās intīmās ziepes cieņpilnas rūpes par sievietes intīmo veselību, nodrošinot ādas kopšanu un aizsardzību pateicoties micelārajai tehnoloģijai. Atkarībā no ādas tipa un prasībām pret ķermeņa kopšanas līdzekļiem Code of Beauty produkti maigi rūpēsies un sniegs labsajūtu ikvienam, jo mēs ticam, ka ikviens ir pelnījis maigākās rūpes par savu ķermeni.


Plašāks micelāro produktu piedāvājums - https://www.codeofbeauty.lv/


125 views0 comments
bottom of page