top of page
  • Code of Beauty

Neaizvietojams produkts ādas kopšanas rituālā - sejas un ķermeņa atsvaidzinošais toniks

Sejas un ķermeņa atsvaidzinošais toniks ir ne tikai atsvaidzinošas iedarbības līdzeklis, lai īpaši karstos gada mēnešos atsvaidzinātu ādu, bet noder kā labs palīgs, kas visu gadu ar mitrinošu un barojošu spēku, rūpējas par ādas elastību, gludumu un veselīgu izskatu. Sejas un ķermeņa atsvaidzinošais toniks ir viens no daudzpusīgākajiem produktiem kosmētisko līdzekļu klāstā, kas ir pievienojies misijai, ne tikai padarīt seju un ķermeni mitrinātu un svaigu visas dienas garumā, bet ir izmantojams arī kā grima bāze, vai kā papildus mitrinātājs sejai, strādājot pie datora, jo datora starojums negatīvi ietekmē sejas ādu – tā var kļūt sausāka, samazinās tās dabīgās aizsargspējas. Āda vieglāk pakļaujas ārējās vides kaitīgajai ietekmei, kļūst uzņēmīgāka pret dažādām baktērijām. Rezultātā var rasties kairinājums, nieze, apsārtums. Darbs pie datora veicina priekšlaicīgu ādas novecošanos, ātrāku grumbiņu parādīšanos, tāpēc svarīgi ir lietot izsmidzināmo mitrinošo līdzekli, kas paredzēts, lai sniegtu ātru un maksimāli ērtu ādas atsvaidzināšanu, kad vien tas nepieciešams, pateicoties tā nomierinošajām, mitrinošajām formulām, kas ātri iesūcās ādā un padara to svaigu.


Mitrināta un veselīga āda visas dienas garumā

Sejas un ķermeņa izsmidzināmie toniki ir ideāls papildinājums ikdienas rutīnai, ikreiz kad vien ir nepieciešams atsvaidzināties! Pat ja jūtaties svaigi un labi atpūties, sejas izsmidzināmais mitrinātājs var būt noderīgs katru reizi, kad jūsu āda jūtas nedaudz sausa. Tikai dažas rokas kustības, izsmidzinot toniku, un Jūsu āda atkal ir svaiga. Sejas un ķermeņa mitrinošie līdzekļi parasti satur barojošas sastāvdaļas-kokosriekstu ūdeni, rožu ūdeni vai alveju, kas rada labvēlīgu iedarbību arī jūtīgai ādai.


Sejas un ķermeņa atsvaidzinošais toniks no “Code of Beauty”

Latvijā izveidotais kosmētikas zīmols “Code of Beauty”, patērētāju lokam piedāvā pēc savas unikālās formulas radīto mitrinošo izsmidzināmo līdzekli, kura sastāvā ir ar alveja, rožūdens, pantenols un spirulīnas ekstrakts. Skaistumkopšanas pasaulē alvejas zināma ar savām mitrinošajām un atvēsinošajām īpašībām, tai piemīt arī antibakteriāla iedarbība, savukārt sastāvā esošais rožūdens ir skaistuma pieskāriens jebkura tipa ādai, jo rūpējas arī par sausu un jutīgu ādu.

Atsvaidzinošais toniks sejai un ķermenim būs lieliski piemērots vasaras sezonai, kā arī ādas atsvaidzināšanai ikdienā strādājot ar datoru, vai dodoties avio ceļojumā. Iesākām izvēlēties arī citus produktus no “Code of Beauty” micelārās sejas kopšanas līnijas, lai Jūsu āda būtu mitrināta un svaiga katru dienu!


42 views0 comments
bottom of page